Neils · empresa de neteja · empresa limpieza · serveis de neteja · servicios limpieza · assistencia domiciliaria · Ripoll · Ripolles · Girona
neils · assistencia domiciliaria ripoll

NEILS, Tècnics i Serveis. SL - Lourdes Sala

empresa de neteja, assistència a persones dependents i accessibilitat

Som una empresa de Ripoll consolidada el gener del 1990 sota la gerència de Lourdes Sala, amb l'objectiu d'oferir una prestació integral de serveis de neteja tant a entitats publiques com a privades. A partir de la seva constitució, s'incorporen professionals del sector amb experiència a les diferents àrees i serveis que ofereix l'empresa, amb la finalitat d'elaborar una prestació professional i de qualitat per als seus clients.

Ens distingim en el compromís que adquirim amb els nostres clients, amb un tracte pròxim i personal, i per prestar un servei de neteja professional, apropiat i ajustat als vostres requeriments. Treballem per al seu ben estar.

A Neils treballem convençuts de la importància de la nostra tasca, creiem que un servei professional de neteja contribueix al manteniment i conservació de les instal·lacions, i que, a més d'una exigència sanitària, és un factor que influeix en el benestar de les persones.

Els nostres valors són: confiança, transparència, honestedat i proximitat.

Cobrim tota la geografia catalana, amb delegats a Girona i Barcelona.